keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Osaa olla vaikeeta..

Kaikenlaista kiirettä on ollut ja askartelupöydän ääreen en aikoihin ole ehtinyt. Sujuvasti olen kuitenkin harrastanut tuota tarvikeshoppailua ja Leimailutaivaassakin tuli vierailtua. Kiitos Taavalle ja apujoukoille upeasta tapahtumasta!

Viime viikolla sain askartelunurkkaustani siivottua ja eilen VIHDOIN JA VIIMEIN pääsin kortintekoon. Vaan miten kävikään. Homma ei sujunut sitten ollenkaan. Kuvat olivat valmiiksi väritettyjä, mutta taustapapreita ei muka löytynyt ollenkaan. Raivoistuin myös itselleni siitä, että näen kaiken vaaleanpunaisena tai pinkkinä niin kuin muita kauniita värejä ei olisikaan. Pyörittelin papereita vaikka kuinka kauan eikä valmista meinannut tulla. Lopulta ekaan korttiin laitoin yksivärisen taustan ja ilmeisesti korvatakseni värikästä taustapaperia räiskin siihen kaikennäköistä koristetta. Lopputuloksena kamala sillisalaatti. En ollut siihen ollenkaan tyytyväinen. Laitettakoon eiliset korttini nyt sitten esille tähän osoituksena siitä ettei pitkiä taukoja kannata pitää.Toisena tein onnittelukortin, josta ei myöskään tullut mieleinen. Useampi kortti piti tehdä, kun kerran olin aikaa varannut, mutta päätin siirtyä värittelyyn kun ei kortinteko luonnistanut. Kokeilin uusia vesivärjeäni ja Distress Inkillä värittämistä. Molemmilla tuntui värittely sujuvan ja luulenpa, että seuraavat värittelytkin teen samalla systeemillä. Taitaa olla lisää Distressin värejä seuraavana hankintalistalla.


2 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Hyvinhän nuo kortit ovat onnistuneet.Ihan kauniita ovat ja sait jopa ne koneelle. Tästä se nyt alkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonhan tänne on ilmestynyt uusia kauniita kortteja! Joskus papereiden valinta on vaikeaa, kun värisilmä on niin tarkka sävyeroista. Viikonloppuna tein yhtä tilauskorttia ja siinäkin sitten loppujen lopuksi vaihdoin kaikki kukkaset, kun ne valmiina näytti jotenkin väärän värisiltä.
Olen minä tänne kurkkaillut, vaikka kommentit on jäänytkin laittamatta.
TuulaL