keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Edullisia korttipohjia

Tein muutaman tutun kanssa kimppatilauksen Englannista Craftsuperstoresta. Siellä oli mielestäni tosi edullisia korttipohjia. Ostin 100 kpl valkoisia neliökortteja kuorineen ja samaan hintaan kuului vielä sellofaanipussit. Nämä kaikki yhteensä 9.90 £. Kortit ovat sellaisia vähän ohuempia, mutta mielestäni ihan ok. Aleosastolta tehtiin myös hyviä löytöjä mm. 12 x 12 papereille säilytyssalkkuja puoleen hintaan. Käykääpä tutustumassa. Muistaakseni postimaksu Suomeen on aina 12.90 £ riippumatta lähetyksen koosta eli mitään pientä sieltä ei kannata tilata. Kimppatilaus kannattaa!! Ostoksistani ei nyt ole kuvaa, kun ne toimitettiin yrityksemme osoitteeseen ja sinne ne vielä jäivät.

2 kommenttia:

tuija kirjoitti...

On nuo saman paksuisia kuin ne Heinikan korttipohjat, kun mullakin on niitä. Täytyy seuraavalla kerralla jos tilaamme tuolta vielä niin ottaa noita.

Tuula kirjoitti...

Mulle kans! ;)) Kun seuraavan kerran tuolta tilataan, niin pitää katsella vielä tarkemmin, mitä kaikkea siellä oikein löytyykään. Hinnat on kyllä aika edullisia ja postimaksut jaettuna useamman kesken ei paljon tee. Muutamisssa kaupoissa postimaksut isonee tilaussumman suuretessa, ei siis edes painosta riippuen vaan pelkästään loppusumman mukaan.
TuulaL