perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuottaOikein hyvää uutta vuotta teille kaikille blogissani vieraileville!!! Täällä on ollut valitettavan hiljaista koko joulukuun. Joulukuu oli niin hektistä aikaa töissä ja vielä muutakin menoa ihan riittävästi, että askartelu ja kaikki muukin jäi. Muutaman joulukortin sain viimeisessä kiireessä sukulaisille/tuttaville tehtyä, mutta nekin jäivät kuvaamatta. En tiedä mihin katosi tänä vuonna aika joulukuussa, mutta mitään en saanut ajoissa kuntoon. Aina ennen olen pikkujouluna kaivanut esille koristeet, mutta nyt ne otettiin vasta viikko ennen joulua. Omat jouluvalmisteluni pääsin aloittamaan aatonaattona klo 19 ja aattona klo 15 tulivat vieraat. Eli eipä montaa tuntia aikaa jäänyt. Kaiken ylimääräisen karsimisella ja äitini avustuksella saatiin ajoissa joulupöytään ruokaa ja kaikki tyytyväisiksi. Loput päivät oli sitten pakko käyttää lepäämiseen. Liikkeemme oli kiinni myös uudenvuodenaattona ja myös huomenna lomaillaan. Joskus on pakko ottaa vähän aikaa itselle. Tänäänkin on mennyt koko päivä "nuokkumiseen" vaikka eilinenkin meni suhteellisen rauhallisissa merkeissä.

Ulkona on aivan ihanaa. Puhdasta valkoista lunta ja pakkasta. Iltapäivällä juuri sinisen hämärän tultua otin muutaman kuvan pihalta muistoksi tästä kauneudesta. Ylläoleva kuva on yksi niistä. Toivottavasti tätä nyt kestäisi, sillä pimeyttä ja vesisadetta en todellakaan kaipaa. Huomenna täytyy kaivaa sukset esille ja lähteä järvelle hiihtämään ellei pakkasta ole liikaa.

Tänäänkin teki mieli istahtaa askartelupöydän viereen, mutta en ehtinyt sitä ennen joulua siivota ja sen jälkeen en ole jaksanut, joten se sitten jäi tältäkin päivältä. Ehkä huomenna tai ylihuomenna.... Tarttis olla vähän enemmän tilaa, niin tavarat pysyisivät vähän paremmin järjestyksessä, kun ei kaikkea tarvitsisi säilyttää pinoissa ja päällekkäin.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle ja mukavia askarteluhetkiä!
TuulaL