tiistai 17. marraskuuta 2009

Lumihiutaleita

Lumihiutaleita leimattuna ja stanssattuna tässä kortissa. Taustan leimasin pienellä Finnstamperin hiutaleleimasimella ja sitten värittelin stanssatut hiutaleet leimasinväreillä. Muutama hiutalehaaraniitti ja paljon kimalletta päälle. Nauhakin sopii aiheeseen ja itse asiassa siitä koko lumihiutaleidea tähän korttiin sai alkunsa.Nyt alkaa olla yrityksessä se kaikkein työläin aika - ainakin toivottavasti, joten taitaa bloginikin pysyä melko hiljaisena. Jos vain ehdin kortteja tehdä, niin yritän niitä tännekin päivitellä.

Joulua olen rakentanut myymäläämme päivätolkulla ja pikkuhiljaa alkaa jo näyttämään joululta. Ikkunat somistetaan torstaina ja perjantaina, joten sen jälkeen pitäisi Modernon joulun olla valmis. Olen jouluihminen ja aina nauttinut joulun laittamisesta niin töissä kuin kotonakin, mutta nyt on kyllä valitettavasti hyvät fiilikset kateissa ja itku kurkussa olen monena päivänä töitä tehnyt. Syynä pahaan mieleen on liiketilassamme vallitseva pölyongelma. Taloyhtiön kellarissa tehdään paalutusremonttia ja jostain ilmastointikanavien kautta tulee hienoa pölyä aivan käsittämättömän paljon. Uusi tavara on alta aikayksikön harmaan pölyn peitossa ja kun sen pyyhin niin hetken päästä on taas sama juttu. Mietityttää vain miten asiakkaat suhtautuvat, kun kaikki tuotteet ovat pölyn peitossa. En ehdin millään koko ajan pyyhkiä vain pölyjä. Ja se on niin turhauttavaakin, kun hetken kuluttua tilanne on jälleen sama. Ongelma on ollut olemassa jo kuukausia, mutta nyt se entisestäänkin pahentunut.
Olemme tietysti yrittäneet isännöitsijän ja vuokranantajan kautta saada jotain apua tilanteeseen, mutta eiväthän ongelmamme ketään tunnu kiinnostavan. Jaksettava on eteenpäin tilanteesta huolimatta ja onneksi meillä on paljon ihania asiakkaita, jotka toivottavasti ymmärtävät tilanteen.

Ei kommentteja: