tiistai 29. syyskuuta 2009

Kuulumisia

Hiljaista on ollut korttirintamalla, sillä olen tässä iltaisin askaroinut muuta. Olen nimittäin avannut myös yrityksellemme sisustus- ja keittiöliike Modernolle oman blogin. Ajattelin, että blogia on mukavampi ja nopeampi päivittää kuin nettisivujamme. Yrityksemme myy Turun keskustassa osoitteessa Eerikinkatu 2 kodin kiinteitä kalusteita kuten keittiöt, kylppärit ja liukuovikaapistot ja sen lisäksi meillä on mm. keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeita sekä lahjatavaraa. Itse vastaan tuosta pikkutavarapuodin puolesta ja kun tämä netti on nyt niin nykyaikaa niin ajattelin, että asiakkaiden on kiva kotosalla käydä välillä katsomassa mitä uutta on tullut myymäläämme ja mitkä asiat ovat milloinkin ajankohtaisia. Jos teitä kiinnostaa kurkata yrityksemme sivuja tai uutta blogia niin nettisivut löytyvät osoitteesta www.moderno.fi ja blogiin pääsee nettisivujen kautta tai tämän sivun laidasta löytyvästä napista.

Toivottavasti tämän pienen infon myötä tapaan joskus liikkeessäämme myös teitä blogituttuja. Jos käytte Turussa, niin poiketkaa ihmeessä moikkaamaan.

Olen juuri ottanut myyntiin erikoisleivontatarvikkeita ja jotta enemmän niistä itsekin ymmärtäisin niin olen seuraillut kakkublogeja korttiblogien sijaan. Kyllä osaavat toiset tehdä mielettömän hienoja kakkuja. Pieni kutina olisi itsekin kokeilla, mutta pieni pelko on siinä, että jos leivontaharrastukselle antaa pikkusormen niin se vie koko käden. Ja rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että kahteen harrastukseen ei millään riitä aika ja etenkään raha. Eli toistaiseksi tyydyn ihailemaan muiden kätten töitä ja itse koitan saada aikaiseksi seuraavaan postaukseen jonkinmoista korttia.

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Olet vaihtanut uuden taustan sivullesi. Se on ihan sun värinen.Kaunis.