perjantai 24. heinäkuuta 2009

Apua kaivataan...

Vinkatkaahan ihanaiset askartelunystäväni miten leikkaatte esim. taustapaperit sopivankokoiseksi ellette leikkaa niitä esim. Cuttiksella? Hermot meinasivat taas äsken mennä, kun käytin saksia tai askarteluveistä ja viivotinta. Aina tulee reunoista epätasaiset ja kun riittävän kauan yrität saada suoraa reunaa alkaa paperi jo ollakin liian pieni. Firmassa olisi paperileikkuri, mutta se on mielestäni kömpelön suuri tällaista leikkaamista ajatellen. Oisko hyviä ehdotuksia millä helposti siistiä leikkausjälkeä?? Kiitos etukäteen kaikille, jotka viitsivät jakaa kokemuksiaan tästä asiasta. :)

5 kommenttia:

wiiks kirjoitti...

Minulla on Lidlistä ostettu 18 egen giljotiinileikkuri. On ollut tosi hyvä ja toimiva :)

Katinkolon Kati kirjoitti...

Minä tykkään fiskarsin paperileikkurista. Sitä ilman en tulis toimeen!! Näppärä käyttää ja helppo säilyttää.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Eniten käyttämäni työkalu on Fiskarsin pieni paperileikkuri. Menee pieneen tilaan. leikkaa näppärästi ja mahtuu helposti mukaan! Lidlin iso leikkuri on sitten isompia juttuja varten tuossa alahyllyllä. Se on vaan raskas muuten jokapaikassa pyörittää!

AN kirjoitti...

Minulla on fiskarsin isompi leikkuri tuossa tyopöydän reunalla-käytössä joka päivä! suosittelen! Ja sitten metalliviivotin ja mattoveitsen näköinen vaihdettava teräinen veitsi-silläkin saa suoraa--pitää vaan olla leikkuualusta!!

Ansku kirjoitti...

Mä otan kortin käteen ja laitan taustapaperin päälle ja leikkaan saksilla sopivan kokoisen kortin koon mukaan ja jos haluan sen pienemmäksi kuin korttipohja tasaan joka reunasta saman verran. En juurikaan käytä mitään leikkureita ja hyvin olen pärjännyt, on mulla yks leikkuri mut eihän sillä tässä mahdu mitään leikkelemään.