maanantai 9. helmikuuta 2009

Kuvia odotellessa

Vielä joudutte odottelemaan kuvia. Vain meillä voi tapahtua seuraavaa: tyttäreni laittoi uuden kamerani akun latautumaan vähän huonoon paikkaa ja kompastuin siihen eilen illalla ja laturi lensi lattialle. (Tämän kameran akku ladataan siten, että akku otetaan pois kamerasta ja laitetaan laturiin.) Vieressä oli roskiin menevä laatikko enkä ollut huomannut, että akku oli pudotessaan irronnut laturista ja "hypännyt" laatikkoon. Aamulla vein laatikon ja sen sisällä olleet lehdet kierrätysroskiin ja luulin, että mieheni oli siihen heittänyt jonkun käytetyn akun ja laitoin sen myös roskiin. Oli siinä mulla ihmettelemistä, kun tytär haki kadonnutta akkua ja tajusin, että olin juuri sen vienyt roskiin. Tyttäreni sai oikein superhepulin, kun tunnustin, että olin heittänyt sen roskiin. Yritin lohdutella, että huonompi vaihtoehto olisi ollut jos muistikortti olisi joutunut roskiin. Huomenna sitten akun ostoon...josko sitten niitä kuvia.

Tulipa juuri mieleeni, että muutama ennen joulua otettu kuva on vielä laittamatta tänne, joten saan kuin saankin tänne muutaman kuvan tänään lisättyä. Olin nämä jo aivan unohtanut. Kuvat ovat kyllä valitettavan surkeita. Yksi jouluinen Magnolia ja pari 50 v. onnittelua.2 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Kivoja kortteja. Voi ei mikä tuuri. Sinne meni tyttöjen leirikuvat plus muut vai. Oli varmaan aika meteli teillä. Muuten sun tytöt oli samalla leirillä mun kummipojan kanssa viikonloppuna. Siellä oli kuulemma aika hässäkkä,kun leiriläiset menivät sinne.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanaa kuulla et muillakin käy noin meil on vitis jos jotain etsitään niin sanotaan et on roskissa. mut asiaan olet tehny hienoja kortteja!