maanantai 12. tammikuuta 2009

Hiljaiseloa vielä hetken

Hyvää uutta vuotta kaikille teille, jotka piipahdatte täällä blogissani.
Mitään uutta en ole tänne saanut aikaiseksi. Tuntuu, että koko elämä on ollut sekaisin yrityksemme muuton vuoksi. Lisäksi vietimme joulun meillä, joten senkin eteen oli jotain tehtävä. Kuinkahan monta kertaa olen meinannut aloittaa korttien väsäämisen, mutta aina on tullut jotain. Oikein odotan sitä hetkeä, kun saan kaivaa leimasimet taas esille.

Muutamia hankintoja olen tehnyt, katsotaan saanko ne joskus kuvatuksi. Kuvauksen kynnyskin nousi, kun ostettiin uusi kamera enkä ole oikein ehtinyt siihenkään perehtyä. Jonkinmoisia kuvia olen saanut otettua, mutta kertaakaan en ole ehtinyt vielä niitä viedä koneelle.

Ja sitten muistutukseksi taas kaikille kuvaajille: MUISTAKAA VARMUUSKOPIOT!! Meillä kävi tässä siten, että ostettiin ulkoinen asema, jotta voitaisiin sinne tallettaa mm. kuvatiedostot etteivät veisi niin paljon koneen muistia. Ne helppohan sinne oli niitä siirrellä vaan ei muka heti viitsinyt tehdä niistä varmuuskopiota. Nyt se sitten on liian myöhäistä. Ulkoinen muisti lakkasi toimimasta eikä ole enää kuvia. Sinne meni kaikki mun korttikuvatkin ja ties mitä muuta. Onneksi olen ollut niin uupunut kaikesta muusta etten ole oikein jaksanut tätäkään menetystä miettiä.

Perjantaina on uuden myymälämme avajaiset :) ja toivottavasti suurin työtaakka takana (kun ei muistele niitä tekemättömiä kirjanpito- ja paperitöitä siellä toimiston pöydällä). Puolet ensi viikosta olen työmatkalla Hesassa, joten eipä taida ensi viikollakaan vielä päästä rakkaan harrastuksen pariin. Malttakaa ystävät vielä hetki, niin tulee niitä kortteja vielä tällekin sivulle ellen sitten ole jo niin uupunut etten jaksa korttitarvikkeita esiin kaivaa. Paremmalla puoliskolla aletaan olla, kun ollaan kevättä kohden menossa. Lisääntyvän valon myötä jaksaa taas enemmän. :)

Sillä aikaa kun minä vielä joudun keskittymään muuhun niin nauttikaa te muut LEIMAILUN HUUMASTA!!!!

Ei kommentteja: