maanantai 20. lokakuuta 2008

Kuulumisia

Olen aivan ihmeissäni, kun huomasin, että kävijöitä (käyntejä) blogissani on ollut jo yli tuhat. Määrä on suuri, kun en ole edes kovinkaan monelle tutulle tätä osoitetta antanut. Kiitos teille kaikille keitä sitten lienettekään. Jättäkäähän joskus jotain kommenttia niin näkisin käykö täällä joku muukin tuttavien lisäksi.

Päivityksiä en ole valitettavasti ehtinyt tehdä sen enempää kuin korttejakaan. Yrityksemme muutto on edessä ja se taitaa kyllä viedä viimeisetkin voimavarat. Taitaa joulukortit jäädä tänä vuonna tekemättä. Täytyy yrittää muun vastapainoksi ehtiä edes jotain väkertää.

Ja kamerakin edelleen rikki. Olisin voinut muuten päivittää tänne kuvia muutamista viimeisimmistä hankinnoistani. Yksi niistä on Cuttlebug- yes, vihdoin ja viimein.
Kyllä sitä kauan olen harkinnut... Nyt joutavat sitten Fiskarsin leikkuri ja sabloonat myyntiin. Jos jotakuta kiinnostaa, niin laita sähköpostia. Lähetän sitten lisäinfoa mitä löytyy.

Tänään hain postista paketin Stämpelgårdenilta Ruotsista. Viime viikolla erehdyin heidän sivuilleen ja kuinkas ollakaan heti eka sivulla pisti silmääni aivan ihania papereita. Countryhenkistä ruutua ja raitaa eri väreissä. Pakkohan ne sitten oli tilata, kun olivat niin näköisiäni. Käyvät mielestäni niin joulu- kuin muihinkin kortteihin. Kyllä sieltä samassa lähetyksessä tuli sitten muutama puhtaasi jouluinenkin arkki ja joitakin kangaskukkia sekä stumpit. Erilaisia stumppeja olen kokeillut, mutta kaikki ovat tuntuneet tosi kovilta. Toivottavasti nämä olisivat pehmeämpiä. Viimeksi olenkin harjoitellut vesiväreillä maalaamista, mutta kyllä se on vaikeata.

Ei kommentteja: