tiistai 16. syyskuuta 2008

Lisää leimasimia vaan ei kortteja

Kyllä oikein harmittaa, kun näpit syhyävät kortintekoon eikä vain aikaa tunnu olevan. Muutamia kuvia sain väriteltyä viikonloppuna. Tuttavamme 50-v. juhlat ovat perjantaina ja siihen mennessä täytyy ainakin yksi kortti saada valmiiksi, kun ei sopivaa löydy varastosta.

Eilen tuli jenkkilästä ihanaa postia. Muutama Penny Blackin leimasin + yksi Stampabilities. Tilasin ne HM Stampsilta . Heidän palvelunsa oli erinomaista. Tilausta seuraavana päivänä tavara lähti jo liikkeelle ja vajaan viikon kuluttua oli postilaatikossani.

Ihastuin tuohon hääleimasimeen Tintin blogissa ja kun mulla ei oikeastaan ole yhtään kivaa hääleimasinta päätin tilata tuon. Muutama muukin eksyi sitten samaan lähetykseen. Toisetkin tilaamani Pennyt pitäisi tulla näinä päivinä.

Eli nämä tuli tilattua:
Viime perjantaina sattui Suomalaisessa Kirjakaupassa silmiini tällaiset liidut:


Kalliit eivät olleet, kun 24 kpl maksoi 4 euroa. En niitä sitten sen enempää ihmetellyt vaan ajattelin, että kokeillaanpa noitakin. Kuvittelin niiden lähinnä olevan jonkinmoisia vahaliituja. Kokeilin niitä sitten vielä samana iltana ja ihmetys oli suuri, kun otin ekan käteeni. Se vaikutti aivan taululiidulta. Luin tekstit laatikon kyljestä ja sen mitä ymmärsin niin ei taululiiduista kuitenkaan ollut kysymys. Liitu käyttäytyikin vähän kuin taululiitu, mutta oli silti erilainen. Sellaisenaan se ei oikin toiminut, mutta loppujen lopuksi öljyn kanssa se toimi mielestäni tosi hyvin. Lopputulos oli vähän sellainen utuinen, mitä olen värityksiini kaivannutkin. Innostuin ja värittelin monta Tildaa yhteen menoon. Toivottavasti jo seuraavassa postauksessa näette lopputuloksen kortin muodossa.
Täytyy vielä kokeilla miten toimii yhdessä esim. Promarkereiden kanssa.

Ei kommentteja: