perjantai 28. elokuuta 2009

Halvalla EZ-mountia

Täytyy vinkata teille muillekin, kun sattumoisin löysin Englannista kaupan, josta saa halvalla EZ:taa ja postimaksukin on ILMAINEN. Kauppa on Onceuponastamp.co.uk ja EZ maksoi siellä 3,50 £ eli n. 4 €. Saatavana oli sekä ohuempaa että paksumpaa. Tuote löytyy vähän oudosta paikasta, kun on otsakkeen Grunge gallery stamps alla. Lisäksi tarjouksessa oli Distressin värit 5 kpl 20 £:lla eli edullisia mielestäni nekin, kun ei tullut postareita. Ja mikä vielä oli hyvää, toimitus oli täällä kolme päivää tilauksen jälkeen. Eli ainakin tämän ekan kerran jälkeen voisin tätä suositella.

Alkusyksyn flunssa on iskenyt meikäläiseen, joten voimat ovat poissa enkä jaksa oiken olla edes ylhäällä. Vielä saavat askarteluprojektit odottaa ja vähäisillä voimillani yritän välillä käydä katsastamassa mitä ihanuuksia te muut olette saaneet aikaan.

tiistai 25. elokuuta 2009

Muutama Tilda-tyttönen

Muutama Tilda-aiheinen kortti tuli tehtyä viime viikon alussa ja muistin etten olekaan niitä vielä saanut tänne saakka. Loppuviikon olin messuilla töissä ja eilinen meni siitä toipumiseen, joten mitään uutta en ole ehtinyt tehdä. Tänään oli vakaa tarkoitus saada muutama kortti aikaiseksi, mutta kello on jo 22.30, joten ei taida enää jaksaa aloittaa. Tulee vaan suttaa ja sekundaa, kun väsyneenä tekee. Aina tämä sama ongelma. Liian vähän tunteja vuorokaudessa.



maanantai 17. elokuuta 2009

Vauvakortteja

Pari vauvakorttitilausta tuli tyttövauvoille ja tein sitten muutaman ylimääräisen samalla kun vihdoin ehdin työpöytäni ääreen istahtamaan. Toinen toivomus oli ettei kortti saa olla vaaleanpunainen. Siinä sitä minulle, vaaleanpunaisen ystävälle, haastetta. Täytyy sanoa, että nuo vaaleanpunaiset versiot syntyivät paljon helpommin.

Huomenna se on sitten paluu arkeen, kun koululaiset aloittavat aherruksen. Uskomatonta, että meidän neidot aloittavat lukion ja poika menee viidennelle luokalle. Niin ne vuodet kuluvat, vaikka eihän sitä itse huomaa yhtään vanhenneensa!





perjantai 14. elokuuta 2009

Bloginamua tarjolla

Käykääpä kurkkaamassa Carolan uutta ihastuttavaa askartelutilaa ja osallistukaa samalla bloginamun arvontaan!

Tämän huushollin askartelurintamalla on hiljaista. Niin eilen kuin tänäänkin päätin, että tänäiltana teen ainakin yhden kortin ja taas on aika kulunut johonkin aivan muuhun. Aivan selvästi tarvitsisin vuorokauteen muutaman tunnin askartelua varten lisää.

perjantai 7. elokuuta 2009

Kokeilua ja kesäkuulumisia

Tässä muutama kokeilu, jotka tein itseasiassa jo muutama viikko sitten, mutta en ole muistanut laittaa niitä tänne blogiin. Kokeilin näihin sitä samaa kiiltäväpintaista kartonkia, johon tein toisen meriaiheisen kortin jokunen viikko sitten. Leimakuvat on embossattu ja sitten väritetty. Simppeleitä ja vähän erilaisia kortteja.




Vähän hiljaiseloa on ollut korttirintamalla, kun tuntuu, että kesälomalla aika on kadonnut johonkin. Mitään ihmeellistä ei ole tehty, mutta koko ajan on silti jotain muuta ettei ole ehtinyt työpöydän ääreen istua, vaikka mielikin olisi tehnyt. Mökillä on tullut väriteltyä suuremmallakin joukolla. Pari päivää olin juuri mökillä kuuden muksun kanssa ja kaikki halusivat innokkaasti väritellä kuvia. Hauska, miten innostus tarttuu. Vähän ahdasta oli välillä, kun kaikkin piti päästä samanpöydän ääreen, kun oli vain yhdet tussit. Nyt olisi materiaali, kun vain olisi aikaa koota kuvat korteiksi.